Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Varmepude eller spabad - 2 gode måder at slappe af efter arbejde

Vinteren er på vej, og det betyder, at det bliver koldere udenfor. Et temperaturfald, som nogen nyder, og som andre ikke er så vilde med. Dalende temperaturer betyder nemlig, at man ikke på samme måde kan slappe af, når man kommer hjem fra arbejde. Det er der dog en løsning på, eller faktisk to. Læs med herunder, hvis du vil have tips til at slappe af efter arbejde i vinterhalvåret.

Gør brug af et spabad

Hvis man er en frossenpind, så kan det være svært at få varmen, men det kan et spabad hjælpe med. Et spabad er fantastisk til dig, som elsker at sidde i vandet og boble, og bare lade muskler og led slappe af. Det er det, fordi vandet typisk er omkring 38 grader varmt, og mange spabade har lækre indbyggede funktioner som massage.

Et spabad kan være dyrt

En af de ting, som gør at mange ikke har et spabad derhjemme, det er, at det kan være en dyr ting at erhverve. Hvis du skal bruge et spabad, som ikke er oppusteligt, så skal du hurtigt af med 40.000kr. Derudover skal du medregne prisen for vand, når det skal fyldes, og prisen for strøm, når det skal holdes i gang.

Få varmen med en varmepude

Hvis du ikke føler for at bruge mange penge på et spabad, men er en frossenpind, så kan det være du skal have en varmepude. En varmepude findes i mange forskellige variationer. Nogle kan kobles til en stikkontakt, hvor andre bliver varmet op af en varmtvandsbeholder, hvor du skal tilføje varmt vand. Uanset hvilken du vælger at købe, så vil du opleve, at du hurtigt kan få varmen med en varmepude.

Udover at give dig varmen, så er en varmepude god, hvis du er oppustet, eller har smerter i muskler og led. Derfor kan den gavne på andre tidspunkter af året, end kun om vinteren.

En varmepude kan bruges overalt

Modsat et spabad, som er statisk, så kan du tage en varmepude med. Derfor kan du bruge den, uanset om du sidder ved spisebordet, ligger i sengen eller tager en slapper på sofaen. Det gør, at du ikke er begrænset til at sidde samme sted. Hvis det er en varmepude, som ikke skal tilkobles strøm, så kan du også tage den med i bilen om morgenen, så du starter dagen ud med at blive varmet op.